• Comanda online si ai livrare gratuita la tine acasa!
 • Fii unica si alege un costum la comanda

dungi

Se afișează toate cele 2 de rezultate


 • Pantalon Pantaloni conici

  Acest pantalon se realizează la comandă pe măsurile, culorile și preferințele tale.
  Specifică-ne că îți place acest model de pantalon și de asemenea, prezintă-ne și ce alte modificări dorești (lungime, culori, cu/fără buzunare, talie scurtă/înaltă, etc).

  Prețul specificat este unul estimativ și se poate modifica ușor in funcție de materialul ales, accesoriile dorite sau de modificările cerute.

  Pantalonul fiind realizat la comandă, se va potrivi perfect pe corpul tau!

  Trimite-ne acum măsurile tale și noi îți vom realiza acest pantalon care se va potrivi perfect cu măsurile și gusturile tale.

 • Acest sacou se realizează la comandă pe măsurile, culorile și preferințele tale.
  Specifică-ne că îți place acest model de sacou și de asemenea, prezintă-ne și ce alte modificări dorești (mâneci mai scurte, model cambrat, număr nasturi, culoare dorita, etc).

  Prețul specificat este unul estimativ și se poate modifica ușor in funcție de materialul ales, accesoriile dorite sau de modificările cerute.

  Sacoul fiind realizat la comandă, se va potrivi perfect pe corpul tau!

  Trimite-ne acum măsurile tale și noi îți vom realiza acest sacou care se va potrivi perfect cu masurile și gusturile tale.


Se afișează toate cele 2 de rezultate

Beneficiezi de toată atenția noastră și te asigurăm că vom aloca timp suficient, pentru ca într-o atmosfera relaxantă să găsim împreună modelul potrivit pentru tine!

E-mail: office@tatiella.ro
Telefon: 0746.605.120

Despre noi

Experienta noastra in domeniu provine in urma a peste 20 de ani in croitorie, specializare pe realizarea de costume de dama pentru export, dar si pentru Romania. Dorim sa devenim prieteni si pricipalul partener pentru ceea ce inseamna stilul unic al unei adevarate doamne.

Social media

Newsletter

Top