laura-baldini-la-skirtbike

Deplaseaza-te cu bicicleta intr-o tinuta office

De cate ori ai spus: „De maine merg la sala?” sau „Cand ajuns acasa imi fac programare la aerobic!”? Sunt sigura ca multe dintre noi nu reusim sa ne gasim timp pentru a face sport. In cazul asta, comunitatea europeana promoveaza din ce in ce mai mult, din ratiuni ecologice, bicicleta ca mijloc de transport si de decongestionare a traficului. Astfel ca, putem gasi in asta o motivatie pentru un stil de viata sanatos, dar si pentru o imagine impecabila.

E greu sa fii chic pe doua roti, insa nu imposibil! Daca vrei sa eviti coloanele infinite de masini de la semafor, aglomeratia din autobuz sau pur si simplu iti doresti sa fii mai activa, deplasarea cu bicicleta este solutia ideala. Iar cum serviciul este destinatia ta zilnica, iata cateva tinute office cu care te poti urca pe saua bicicletei fara probleme:

1. Tinuta eleganta

Pare ca cei doi termeni (bicicleta si elegant) nu se inteleg bine la prima vedere. Cu putina imaginatie, insa, aceasta combinatie inedita este posibila. Alege o pereche de bermude formale bleumarin, extrem de populare vara aceasta, pe care sa o asortezi cu o bluza vaporoasa oranj, din matase. Mai ai nevoie de o pereche de balerini comozi, de o geanta midi cu imprimeu modern si de un colier oversized, pentru un efect vizual sofisticat.

viji

Poti sa porti chiar si un costum negru clasic, cu o camasa alba si un sacou din material elastic, care sa iti permita sa mergi pe bicicleta fara sa iti pierzi din stil. In geanta iti pui o pereche de adidasi sport pentru a pedala mai bine, si uite asa iti faci portia de sanatate pe ziua respectiva si ramai chic.

2.  Tinuta feminina

Nici nu te gandesti sa renunti la feminitate in favoarea pantalonilor si a pantofilor sport? Nimeni nu spune ca trebuie sa faci acest sacrificiu oricum. Poti alege o rochie din material comod, precum bumbacul, cu un imprimeu modern. Asorteaz-o cu un sacou deschis la culoare si sandale din piele intoarsa cu talpa ortopedica din cauciuc, o varianta extrem de comoda si potrivita pentru pedale.

Mai ai nevoie de o genta chic in culorile verii (turcoaz, sa spunem) si de un inel oversized, auriu si gata!

chic01

Daca vrei o alta varianta, office, dar feminina, poti alege o camasa alba cu o curea maronie in talie. Adaugi la aceasta o pereche de pantaloni office, culoarea care iti place si pastrezi sandalele din piele, o varianta comoda pentru a pedala fara frica.

3. Tinuta masculina

Esti mai degraba adepta pantalonilor la lucru? Perfect! Asorteaza o pereche de pantaloni eleganti de tip pana, cu o camasa barbateasca cu nasturi si guler clasic. Mai ai nevoie de o pereche de sandale cu talpa plata, o geanta tip postas din piele si ai toate conditiile pentru a te deplasa repede, sanatos si cu stil catre serviciu.

higt

P.S.: Cel mai comod este sa iti iei niste tenesi, o bluza larguta, o pereche de pantaloni elastici, dar office. Adecvat este sa porti dupa tine o geanta in care sa incapa o pereche de balerini, sandale sau pantofi si te poti duce linistita la servici. Sa ai spor!