2015-01

Tendintele anului 2015

Se apropie primavara si este normal sa te gandesti ce piese vestimentare sa bifezi pe lista de „must have” pentru 2015. Daca nu vrei sa faci achizitii vestimentare care sa nu fie in trend, este foarte important sa cunosti cele mai noi directii din domeniul fashion. Iata cateva item-uri vestimentare ce nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba in acest an!

1. Sacoul masculin

Piesele vestimentare cu croiala masculina si-au pus tot mai mult amprenta asupra garderobei feminine. Sacoul masculin este de departe cel mai popular item vestimentar, iar vestea buna este ca el nu se va demoda prea curand. In 2015 poarta-l in outfituri office, casual sau de inspiratie rock. Pentru un aer rebel, nu uita de blugii cu taieturi si de pantalonii din piele. Insa nu renunta nici la piesele feminine. Pantofii cu toc si plicurile de dimensiune mari sunt accesoriile chic de care ai nevoie.

tatiella-costum-masculin-01

2. Piesele vestimentare cu franjuri

Curentul western a facut furori in 2014 si continua sa ia amploare si in acest an. Daca pana acum au fost in centrul atentiei gentile cu franjuri, in 2015 vei regasi aceste elemente specifice stilului western si pe haine. Jachetele din piele si capele sunt doar unele dintre hainele la moda in 2015, asadar profita de farmecul lor in sezoanele de tranzitie.

tatiella-franjuri

3. Rochia boema

Romantismul si eleganta nu se vor demoda niciodata, iar casele de moda tin sa ne aminteasca acest lucru la fiecare prezentare. Rochia din materiale delicate nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba in 2015. Alege modele cu imprimeuri fresh sau cu broderii. Pentru o aparitie de senzatie, poarta o rochie cu aer boem in combinatie cu piese masculine. Mai jos gasesti cateva poze cu haine la moda din care te poti inspira.

tatiella-rochie

4. Blugii boyfriend

Alaturi de blugii evazati, jeansii boyfriend au ocupat locul celor skinny in topul preferintelor creatorilor de moda. Prin urmare, nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba acest item vestimentar de inspiratie masculina. Opteaza pentru un model cu aspect uzat daca vrei sa obtii un aer usor rebel. Completeaza tinuta cu pantofi stiletto si bijuterii statement pentru un look stylish.

tatiella-boyfriend

Acestea sunt doar cateva dintre piesele de rezistenta in 2015, va astept cu o cotinuare intr-un articol viitor.