844x479_crop_jpg_-51c1d915e41eb

Stilul Glamour al femeii de afaceri in 2014

In general, femeile de cariera isi doresc sa poarte haine care le reprezinta cu profesionalism. Atente la elementele de confort, femeile isi doresc ca stilul lor vestimentar sa reflecte o atitudine increzatoare. Cu toate astea, regula veche a ramas valabila: vestimentatia pe durata orelor de munca trebuie sa fie obligatorie formala si politicoasa.

Tricourile cu maneca scurta sau fara maneci, pantalonii scurti, fac parte din categoria obiectelor vestimentare pe care trebuie sa le eviti la serviciu. Este adevarat ca exista si locuri de munca care iti permit o conduita si un look „deranjat”, insa daca vrei sa fii profi, mizeaza pe stilul clasic.

De preferat este sa nu porti accesorii supradimensionate, cu imprimeuri si culori tipatoare. Poarta in schimb bijuterii mici, clasice, precum cerceii sau colierele finute, ce nu vor distrage atentia persoanelor cu care esti intr-o discutie de business. Doar nu vrei sa pierzi un contract important din cauza unei alegeri vestimentare nepotrivite?

Tinuta joaca un rol important in conturarea imaginii tale la locul de munca. De aceea, este important ca o femeie de cariera sa fie capabila sa isi organizeze nu doar viata de afaceri, ci si modul cum se imbraca, machiaza, coafeaza. Uitandu-ne la anul 2014, putem revedea cateva inspiratii cool alb-negre usor de purtat la birou pentru un look stilat.

mbaju-20140924-editor-003.jpg mbaju-20140924-editor-005.jpg mbaju-20140924-editor-007.jpg sheinside-choies-zara-hmlook-main-single ARMANI_WATCH_NASTY_GAL_TRENCH_VIVALUXURY-2-630x945mbaju-20140924-editor-001.jpg

P.S.: Poarta o tinuta office care te face sa te simti femeie, care se onduleaza odata cu miscarile soldurilor tale, care iti pune in evidenta calitatile fizice si le estompeaza partile care iti plac mai putin. Nu uita: stilul tau este unic!