2015

Piesele vestimentare „must have” in 2015

Cea mai frumoasa perioada a anului este primvara-vara, atunci cand nu ai nevoie de foarte multe haine, insa poti sa arati traznet daca stii ce si cum sa porti. Gasesti mai jos cateva exemple dintre cele mai importante piese ale anului 2015, continuarea articolului „Tenditele anului 2015”.

Haideti sa vedem ce ne asteapta si daca ni se potriveste:

1. Camasa cu imprimeu gingham

Carourile sunt la moda si in 2015, insa imprimeul gingham (patrate mici) va fi in centrul atentiei. O camasa innobilata de acest imprimeu iti va oferi un aer adolescentin. Imbrac-o la outfituri office sau cocktail. De asemenea, introdu-o in outfituri grunge si cu siguranta vei iesi din anonimat instant.

tatiella-camasa- gingham

2. Fusta midi

Ca o declaratie adusa feminitatii, fusta midi a fost tot mai des vazuta pe podiumurile de moda din ultimele sezoane. Tinutele vestimentare ladylike au farmecul lor aparte, asa ca putine fashioniste au putut rezista acestui trend cu aer romantic. Indiferent ce croiala are modelul de fusta pentru care optezi, important este sa nu iti lipseasca din garderoba in 2015. Completeaza tinutele cu accesoriile potrivite si cu siguranta vei deveni un trendsetter in grupul tau de prietene.

tatiella-fusta-midi

3. Crop top

Nu doar piesele vestimentare oversized sunt in tendinte in 2015, ci si cele cropped (scurte in talie). Vestea buna este ca nu trebuie sa ai abdomenul perfect pentru a te bucura de ele, ci le poti combina cu piese vestimentare cu talie inalta (fusta creion, blugi cu talie inalta etc.) ori le poti purta peste o rochie sau peste o camasa.

tatiella-crop-top

4. Jacheta din piele de caprioara

Jacheta din piele de caprioara a fost preferata designerilor la ultimele prezentari de moda, in defavoarea celei de tip biker. Acest material chic, specific anilor `70, a revenit in forta in ultimele colectii. Aerul usor retro confera o nota deosebita tinutelor. Poarta o astfel de jacheta alaturi de piese vestimentare minimaliste, pentru a o scoate in evidenta.

tatiella-jacheta-carpioara

Cu siguranta exista numeroase combinatii care ti se potrivesc si suntem bucurosi ca te putem ajuta in a iti arata care sunt piesele de rezistenta in 2015. Iar daca ai nevoie de mai multe informatii, ne poti contacta pentru o intalnire cu unul dintre consultantii TATIELLA.